Snaaaart kan ni köpa min bok som e-bok!

God morgon mina hjärtan!

Har ni haft en fin helg? Jag hoppas det! Vi har haft en ganska lugn hemmahelg eftersom Leon är sjuk! Det blev en rejäl förkylning han fick! Stackarn! Det enda som han tycker är positivt är att han får äta glass och dricka dricka när han är sjuk! Han lever ju ganska svältfött när vi kommer till detta med socker!! Vilket är en självklarhet för mig! Om jag äter nyttigt så kan jag ju inte ge mitt barn skit lixom! MEN han får äta på fredagar och när han är sjuk + speciella tillfällen såklart! Vi har inte nolltolerans men vi håller koll på det om jag säger så! I skolan äter han som de andra barnen. Han måste vara hemma en dag till så får vi se hur han mår sen!

Läste ni bloggen igår? Ja, om ni gjorde det så såg ni att Mr.H bloggade och berättade om deras roadmovie! Håkan Och Mattias har kört runt Gran Canaria och vi andra väntar med spänning på denna film!! Jag eller Håkan lägger givetvis upp den här inom kort! Han är ju lite av en allkonstnär min kära man! Inte nog med att han är en grym musiker han är filmare också och utbildad regissör och manusförfattare! Han är min inredningsassistent och det är han som sköter allt det tekniska som tex boken som nu snart släpps som e-bok! Jag själv trodde att det bara var så här: lägg över allt från boken i något program så blir det en e-bok!Haha! Så lätt är det ju inte! Boken måste anpassas till både läsplattor och mobiler också!! Detta har Håkan lagt ner ett grymt bra jobb på så snaaaart så! kan ni köpa min bok som e-bok!

boken

Nu ska vi äta lite frukost här = 2 ägg 😉 Och sedan så ska vi gå till gymet! Det blev inget igår tyvärr, Håkan var borta så länge på sitt lilla uppdrag! 🙂

Ha nu en riktigt härlig dag och kika in igen lite senare om du har lust!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Snaaaart kan ni köpa min bok som e-bok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.