post

Hjärnan och kroppen är äntligen överens!

Hej mina solstrålar!

Helst skulle jag bara vilja låta dem va, hängandes som geléklumpar! Orörligt vilande tills på fredag! De kunde få finnas där bara vid min sida utan att behöva göra någonting alls på några dagar! Men det funkar inte riktigt!! Jag talar givetvis om mina armar som har fått sig en omgång igen! OJ! Jag har tagit träningsvärken till en ny nivå om jag säger så!! OCH jag har upptäckt att jag har muskler på ryggen som jag inte visste om ens en gång att jag hade!! Haha! vi snackar dessa nya BRA maskinerna på gymet!!  Ja, trots min klagan om värk så är det positiv värk ju!! Nu är jag ju inne på min 4:e vecka av träning på gymet och nu är jag med på banan igen! Och då pratar jag om att jag och hjärnan inte behöver slåss så mycket innan träning längre!! Hjärnan har slutat protestera vilt för nu har kroppen visat hjärnan hur snabbt det går att förändra den och göra den starkare!! Det gillar nämligen hjärnan att höra!! Hjärnan och kroppen är äntligen överens! Jag väger mig inte alls utan jag äter så nyttigt jag kan och kör på med träningen bara! Har ett måttband som visar positivt resultat redan! Me Like! Vi är väldigt fixerade vid just vikt (även jag om jag inte stoppar mig själv) Men vet ni, jag läste en artikel där det stod vad våra stora stjärnor som  tex Jennifer Lopez och Beyonce väger på riktigt! Kvinnor som vi upplever smala och snygga!! De väger mer än vad vi tror!! 68 kg stod det att tex Jennifer vägde!! Så vikten är bara en siffra, vi är alla olika byggda! Så ät gott och nyttigt och träna!

hja%cc%88rnan

Ja ni tycker nog att jag är tjatig med min träning men jag kanske kan inspirera också! Kanske det sitter någon som jag som haft en alldeles för lång träningspaus som känner för att haka på? Jag hoppas det! Det går fortare att förändra kroppen än vad man tror!! Jag vet, jag har gjort det förut!! Men det viktigaste är att kroppen är stark tycker jag!

Idag så ska jag maila lite nya potentiella annonsörer! Som ni ser så blir det fler och fler som vill synas på min blogg vilket är superkul! Både för mig och er eftersom jag väljer ut bra företag och bra tjänster produkter som ni kan ha glädje av!! 🙂

För övrigt så måste jag måla lite idag! Jag håller på med en dubbeltavla!! Jag ska visa er när jag är klar vad jag menar med det!

Leon har extraspanska idag vilket innebär att han slutar 16:30 så jag kanske tar ett par timmar på stranden innan han ska hämtas!! Men nu först så ska hundarna ut och jag ska till gymet för ett benpass!!

Ha en fin dag mina kära vänner och hasta luego!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.