post

Ännu ett gammalt tv-program med mig!

Hej sötisar!

Nu är det favoritdagen på veckan igen!! Fredag!! Kan jag vara aningens liiite bättre idag tro? Kanske! Har sovit lite dåligt då jag har en liten ettrig torrhosta som kittlar i halsen och gör att jag måste dricka vatten hela tiden! Så lika bra att gå upp fast jag inte behöver! Upp och dricka Fit line och gurgla med saltvatten! Superäckligt tycker jag men det ska visst vara bra!

Igår så fick jag lova att ta ipren och rycka upp mig lite för jag har länge lovat Leon att han ska få åka och shoppa! Han har växt och behövde en massa saker både kläder och skor. De har ju skoltröjor i skolan men han vill ju såklart vara fin och ha lite coola kläder på fritiden!! Vi åkte till Atlantico och WOW! Leon gillar Zara precis som jag och igår så var det REA!!! Han fick 10 tröjor och 3 par byxor, 1 mössa och 1 par skor för 132€!!!! Ni fattar hur lycklig kille?? Vi gick i lite fler affärer och han hittade lite annat smått och gott och jag inhandlade en ny duk och ett överkast på Zara home!! Eftersom det är något galet med min blogg som gör att jag inte kan dela mina bilder så kommer det att komma en drös med bilder så fort som det är avklarat!! Så därför tänkte jag fortsätta att roa er med lite gamla tv-avsnitt där jag medverkat!! Hehe! Här kommer det ännu en stil på mig och ännu en frisyr OCH färg!! Detta gillar jag INTE! Men just detta program tycker jag är ganska kul att visa er för vi gjorde en hel del roliga förändringar hemma hos Hockeyproffset Jonas Frögren ”Frögga” Som jag innan jag kom dit inte hade en aaaaning om vem han var! Måste vara rätt befriande när man är en kändis som överallt han går blir igenkänd och så kommer jag då! Hehe! Sorry Frögga men jag är inte sportintresserad 🙂 Men jag gillar dig för den du är och för att vi fick förtroendet att inreda ditt hem!

Här kommer det alltså ett nytt tv-program med MOI!!

Ja och det finn ju lite mer program med mig och alla mina stilar och frisyrer så kika in lite senare så fortsätter vi denna pinsamma show med mig! Som tur är så börjar jag nu ”hitta mig själv” som det så fint heter med hjälp av den underbara stylisten Giggi som hjälpte både mig och Håkan innan vi flyttade hit till Gran Canaria!

Nu ska sjuk-kärringen här käka något som lätt passerar förbi en ond halsmandel!

Ha en fin dag och titta in lite senare!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.