post

Ask Morlings del 2 – Gran Canaria

Hej snygging!

hur mår du? Bra hoppas jag! Själv har jag vetat av 11 timmars sömn i natt! Herre Jesus! Men vet ni, jag har inte tänkt på det men jag sover faktiskt bra nu för tiden! Jag äter bra och tränar thats the shit! Men ja 11 timmar kanske är att ta i lite! Utvilad är jag i alla fall! Hehe!  Nu sitter ja med min frukost och myser när jag skriver till er, ni mina vänner! Leon är vaken, börjar komma rätt i dygnsrytmen efter sommarlovet! Håkan sover såklart! Han satt uppe i natt och klippte avsnitt 2 av Ask Morlings Living on Gran Canaria. Är du nyfiken på att se oss igen? Klicka bara på filmen nedan! Vi blir också jätteglada om du vill prenumerera på vår YouTube kanal. Om du vill så hjälp oss gärna att dela våra filmer i sociala medier! Vi tycker att det är jättekul att dela med oss av vårt liv. Speciellt när vi vet att det kan inspirera andra att våga följa sina drömmar eller bara vara lite crazy och bjuda på sig själv.

Detta är vårt jobb

Vi gör också detta för att det är ett jobb som tjänar pengar på. Och det funkar så här för den som inte vet! Jag och vi måste fylla bloggen och vår YouTube kanal med så roliga och intressanta saker så att vi får många tittare, läsare och följare. För det är just ni som annonsörerna är intresserade av! Ju fler följare, desto fler uppdrag från svenska företag får jag/vi och samarbetspartners + annonsörer. Detta är inget konstigt alls utan det är så det funkar i denna värld! För dig som kanske tänker men herregud ska hon tjäna pengar på att dela med sig av sitt privatliv! Ja min vän, även jag måste tjäna pengar.

Det skulle vara väldigt svårt att skriva denna blogg varje dag med utflykter mm och jag var helt pank! Så det är inte konstigare än så!  We all need our money! Och jag älskar att blogga så det är jättekul att det även fungerar som min inkomstkälla! Okej, jag är inte höginkomsttagare no no no!! Men lite uppdrag har jag vilket är kul! Jag är också noga med VAD jag låter komma in som reklam inlägg. Det måste enligt mig verkligen vara som ett bra tips på något ni kan göra eller köpa! Jag har tackat nej till en hel del uppdrag som jag inte tycker passar här!

Ask Morlings del 2

Håkan är ju filmare, utbildad regissör och manusförfattare. Han lägger ganska mycket tid på att filmerna ska bli roliga för er att titta på. Tanken är också att jag ska börja vlogga men då blir det lite enklare grejer. Det kommer det kommer! Vi jobbar i alla fall stenhårt på att både bloggen och våra filmer ska vara och bli så underhållande för er som möjligt!! Lämna gärna in önskemål om ni vill att jag ska blogga om något särskilt!

Idag så skall jag alltså presentera avsnitt 2 av: Ask Morlings Living on Gran Canaria!

Varsågoda! Klicka bara på bilden så kommer filmen upp!

 

Hoppas att ni gillar oss!

Nu ska jag jobba lite med ett blogg-uppdrag men sedan ska vi dra till en pool och bada!

Vi ses igen lite senare!

LOVE/U XOXO

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.