post

Brand, olaga intrång & dödshot!

Ja det ska gudarna veta att vi har haft en händelserik vecka! Tyvärr får jag väl tillägga! Ni har säkert inte missat att vi har haft 3 eller 4 bränder faktiskt på Gran Canaria. Mycket allvarliga bränder! 9000 blev evakuerade och flera blev av med sina hem. Inga personskador men skadade djur och djur som dött i branden. Men i morse så fick jag den fantastiska nyheten att nu äntligen kan man säga att det snart är över. Vi fick regn här igår som hjälpte till!

Brand, olaga intrång & dödshot!

Det har varit oroligt detta med bränderna och alla som har hjälpt till att släcka ska ha en stor eloge speciellt brandmännen och de som kört flyg och helikopter för att vattenbomba. Oerhört fantastiskt jobb! För vår del så har vi inte bara varit oroliga för branden tyvärr! Vi har också haft påhälsning här hemma av en galen människa! Helt plötsligt en kväll när vi alla 3 satt i soffan så klev hon in i vardagsrummet och sa att om vi inte lyssnar på henne så skulle Leon bli dödad! Inte av henne utan av någon annan ”makt” som styr över oss alla eftersom vi har nanochip i nacken!!

Nano chip ja, jag fick ut henne från vardagsrummet och hon berättade en helt fantastisk historia om att våra barn är kontrollerade, ja vi med för den delen. Men det var så att barnen på skolan har fått hot om att bli dödade om de berättar sanningen! Barnen skulle då vara ihopkopplade med varandra. Hon var inte fysiskt hotfull mot mig men när hon sa till mig att gå och fråga Håkan, för det var han som kallat på henne, Patricia som hon sa att hon hette. När jag sa nej så blev hon arg och sa att jag var en dålig mamma! Hon klampade iväg, vi låste men Leon blev rädd såklart.

Nya tråkiga nyheter!

Mitt i skrivande stund så får jag påhälsning av en av Leons kompisars mamma som bor i närheten som tyvärr berättade att galningen är lös igen! De kan tydligen inte plocka in henne? Varför fattar inte jag! Så nu är vi tillbaka där igen, att vara orolig! Värre förstås för de som bor granne med henne! Där hade hon kastat vinflaskor på grannarnas balkonger, angripit en granne, badar naken i poolen osv…. Detta känns inte bra alls om jag ska var ärlig. Pratade med en annan spansk kille som var med mamman och han sa att på 20 år så har han aldrig varit med om nåt sånt här!

Förvisso så är jag och Håkan tyvärr rätt vana med människor med obehaglig framtoning för att utrycka mig milt, borderline, narcissism, någon psykopat och några bipolära mm mm kan vi nog skrapa ihop på vår lista genom livet. Men att det finns en psykiskt sjuk människa som går in till folk om dörren är öppen känns mycket obehagligt även för oss, ja hon har t.o.m klättrat in till en granne på natten vars fönster var öppet!! Hua! Nu hoppas jag att det blir ett slut på detta innan någon blir skadad!

Får väga upp med något skoj nu!

Ja ni, för att få balans så måste jag nu berätta nåt skoj! Jag har ju fått några behandlingar av Ika Ulrika Johansson i hennes andulattions studio i San Agustin. Det är inte bara så att det är en behaglig behandling för stunden det ger resultat också! Har nu trots brand och galen tant lyckats få några nätter med hela 8 timmars sömn!!! Bara en sån sak!! Jag tänkte visa er idag hur ni hittar hit och hur det ser ut där inne!

Du går in där pilen pekar och sedan direkt till höger!
Välkomnande entré!
Och en välkomnande Ika!
Vi kikar in!
Här ligger man i mysig miljö!
Man kan dra för draperiet och få lyssna till ljuvlig musik om man vill!

Visst ser det mysigt ut? När klockan slår 15 idag så är det dags för mig att få en till behandling! Det ser jag fram emot! Efter det så blir det en tur till Mercadona för att handla lite mat!

Vill du komma i kontakt med Ulrika? Då klickar du HÄR

Nu ska jag jobba lite med mina kurser!

Ha det bäst så ses vi här snart igen!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.