Detta med ekonomi

Hej vännerna mina!

Har ni det fint? Det har jag, har en bra dag idag tror jag i alla fall! Hehe! Den har nyss startat och kaffet har precis runnit ner för strupen så vi får se vad denna dag skall inbringa! Jag mår ju som ni vet för det mesta bra men efter olyckan så har det varit lite downperioder. Så när hyresvärden slängde på oss en faktura att betala, en el-faktura på 253€ för 2 veckor! Ja då rasar man ner några hack på happystegen om jag säger så. Nu kommer vi inte under några omständigheter att gå med på detta men ändå, feelingen ni vet när det kommer utgifter som man inte räknat med alls!

Det är ju jätteviktigt att ha lite sparat men ibland kanske det inte går, så har många det idag inkluderat vi. Därför tyckte jag att det passade att skriva det här inlägget tillsammans med Freedom Finance om just ekonomi och sparande. När vi nu skulle flytta så tömde vi allt! Det var inte mycket men här så kostar det mycket att flytta! Det är inte bara att skriva ett kontrakt här på ett hyresboende utan du måste betala 2 hyror i förskott och om en mäklare varit inblandad så ska denne också ha en månadshyra! Jag är emot att låna pengar hit och dit men ibland kanske det är nödvändigt att faktiskt ta ett privatlån. Nu klarar vi oss utan det denna gång eftersom jag tänker att se till att hyresvärden får ta sitt ansvar och laga, byta ut det som är fel i huset! Men ändå, feelingen är inte mysig alls! Men många håller nog med mig att det kan vara svårt att spara ibland. Hos oss just nu , Håkan är sjukskriven och här på Gran Canaria så får man ersättning beroende på hur mycket du har tjänat= betalat skatt… inte enligt någon existensminimum tariff!

Nu ska vi se om denna trötta lekamen kan skaka igång dagen och göra någon bra av den! Det är trots allt jag som styr över min egen dag!

Ha en underbar dag! Många kramar

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.