Drömmen om ett eget sommarställe!

Hej kompisar!

Våren är här och sommaren närmar sig med stormsteg! Ja vi har förstås sommar året om här om man jämför med svenska temperaturer. I sommar så planerar vi att åka till Sverige och stanna några veckor! Det ser vi fram emot hela familjen. Vi ska åka till Varberg och hälsa på och såklart Värmland. När vi var i Karlstad sist så bodde vi dels hos min mamma men vi fick låna min pappas lägenhet då de bor i stugan på sommaren. Det hade ju varit trevligt att ha något eget men det blir för dyrt för oss.

Men jag/vi sitter i alla fall och drömmer om ett litet ställe som är vårt. Det behöver inte vara märkvärdigt alls bara en liten stuga eller något. Lite lustigt blev det när jag fick erbjudandet att skriva om ett företag som säljer just små hus/stugor såväl som attefallshus Man behöver inte ens ha bygglov för dessa utan bara tillstånd från kommunen. Så om jag kunde hosta upp lite stålar och en liten billig tomt någonstans så skulle drömmen kunna bli sann! Kolla in denna stuga tex!! Jag skulle måla den vit både på utsida och insida så du får använda lite fantasi men denna stuga hade varit perfekt för oss!

Tänk er detta hus i vitt!

Klockrent! Leon kunde sova på loftet och vi kunde göra sovrum och toalett med dusch bredvid! Man behöver ju inget mer än så här när man är på semester! En vit ektorp bäddsoffa så har vi även plats om någon av de andra barnen vill hälsa på!! LOVE IT!! Så nu ska jag bara visualisera in lite money och någon som vil skänka en juste tomt till mig så är det klappat och klart!

Nu mina vänner så är det dags för dagen to do! Jobba lite och jobba lite med ett nytt projekt som jag har på G

Ha en underbar dag nu!!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.