post

Egen nagelsalong hemma…

Hey lovley!

I dag ni vänner så har jag lyckats att få till en semesterdag! wiii! eller ja, var ju tvungen att boka in några kunder men annars leeeedig! 🙂 Jag vaknade ganska tidigt vilket kan vara skönt ibland och bara njuta av tystnad och ta det luuuugnt! Idag käkade jag en 1/2 grape och 3 kokta ägg till frukost + några koppar kaffe. Jag tränar för det mesta på fastande mage på morgonen men jag tycker att det är lättare innan ett benpass som jag och älsklingen körde idag om man har fått något i magen innan. Vi tränade ca 1 timme och efter det så satt jag på vår lila balkong en liten stund och solade, vi har sol på vår balkong till 13:20 ungefär så det gäller att passa på! 🙂 Eftersom jag är ledig så passade jag också på att göra en mysig lunch, idag blev det smörstekt laxfile kryddad med salt, chilipeppar, rivet limeskal och pressad limesaft. Laxen la jag på en bädd av färsk spenat (det har vi alltid hemma) och med en klick romsås och färsk timjan 🙂 så najs blev det! hade jag haft vitt vin hemma så hade det blivit pricken över i men det fick duga med limevatten.

IMG_0468

Visst ser det fräscht ut?

Filippas nagelsalong i mitt sovrum

Jag har ju gjort naglar på salong i många år nu men när Filippa ville att vi skulle börja göra själva hemma så skaffade vi vår egna lilla salong! Jag tycker det blev riktigt bra och det är proffsgrejer så inget B-tjafs här inte! 😉

IMG_0467

Här sitter Filippa och övar på sig själv! Jag tror jag ska fixa mina i kväll! så skönt att slippa boka tid och när en nagel går sönder så fixar man den själv på en gång! Självklart blir det ju bättre när man går till ett proffs men detta duger åt oss!

4th of july och som vanligt min namnsdag 😉

10462843_10152333018098248_7771265820591596375_n

Ska ni fira the american way? Vi ska göra egna burgare och LCHF bröd till så klart 🙂 men innan det så ska vi kolla in Putte i parken jag och Leon, solen skiner så det blir nog mysigt! Jag ska försöka blogga ikväll också och då kommer det fler bilder hemifrån mig och från PIP såklart! Ha en bra dag! Hoppas vi ses snart igen!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.