Gud var jag mår bra!

Hej underbara du!

Hur mås det idag? Fredag och allt! Det är min bästa dag på veckan 🙂 Man har en härlig helg framför sig! Häääärligt! Som ni kanske märkt så har det inte bloggats på 2 dagar! Det beror dels på att Håkan och jag haft en del att göra, saker att fixa men sedan så drog jag ju igång 2 kursgrupper idag och dagarna innan så har jag väldigt mycket att göra! Angenämt som bara den men jag hann inte med bloggen! Men nu så!

Vårkänslor

Jag har dom senaste dagarna vaknat med en underbar feeling i kroppen. Varm i hjärtat och såå tacksam över så mycket. Det var omvälvande det som har hänt oss och jag gick riktigt långt ner psykiskt, har aldrig någonsin mått så dåligt i hela mitt liv! MEN jag har ett oerhört starkt psyke och när allt vände så kom jag sakta men säkert tillbaka till livet igen! Och NU det riktigt spritter i kroppen av glädje! <3 vårkänslor !!!

Är nu enligt plan inne på ett mer hälsosamt liv så det spelar såklart in! Jag mår i princip mycket bättre på direkten när jag kör i gång med strikt LCHF 🙂 Fattar inte varför jag hoppar av den linjen ibland… men men! Nu är jag på och det går fin fint! Jag sover hela nätter, går upp 07:15 dricker kaffe, kör Leon till skolan och sedan så bjuder jag min älskling på frulle på sängen + medicin. Ut med vovve och sedan jobba lite. Jag har aldrig varit en vän av rutiner, har tyckt att det verkar boring men nu känns det väldigt bra måste jag erkänna! Börjar jag bli vuxen tro? 😉 Hehe!

Utflykter

Varje dag så hittar jag och Håkan på något att göra för att komma ut lite, eller rättare sagt vi har en massa ärenden och då gör vi det till något positivt. Igår tex så var vi till Arguineguin till vår bank och lade till mig på bankkontot så att jag också kommer åt det 🙂 Ni vet jag har berättat hur komplicerat det blev när jag inte kom åt kontot när Håkan låg i koma. När vi fixat med det så strosade vi lite i solen och bara hade det fint! Jag är oändligt tacksam över att jag har det jobb jag har så att jag kan planera mina dagar och faktiskt finnas där för Håkan nu! Tänk om jag hade varit tvungen att vara borta på jobb 8-17 🙁 Hade inte varit så bra nu! I dag ska vi åka till Las Palmas och sjukhuset för att ta reda på hur vi får igång rehab.

Jag önskar dig en riktigt bra fredag! Vi ses snart igen!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Gud var jag mår bra!

 1. Såååå härligt höra att allt går åt rätt håll och att du fått tillbaka glädjen och Håkan i livet. Var riktigt orolig ett tag men tack och lov ordnade det sig till slut. Förstår att det fortfarande är en lång väg kvar men av dina inlägg förstår jag att det går bra.
  Ge Håkan en kram från mig och ta hand om varandra, Viktigt att njuta av de små sakerna som gör livet så mycket ljusare. Att bara finnas till för varandra är härligt och gör så gott i själen.
  Själv ska jag på date med min man idag. Vi ska på afterwork och det ser jag verkligen fram emot.
  Längtar ner till vår älskade ö och er goa vänner.
  Ha det gott och njut av varandra.
  Kramizar

  • Förlåt sent svar vännen! Har inget internet ännu och mobilernas har vi nästan tagit slut på! 🙁 Suck! Allt är inte bättre här på GC…
   Ja vi har det bra och kämpar på, det är inte som vanligt och vilka men Håkan får vet man inte ännu, det har gått för kort tid! Men att han överlevde detta är ett mirakel i sig och det gör mig glad varje dag! Härligt att ni dejtar du och mannen! Viktigt att hålla kärleken vid liv! 🙂
   Nästa gång ni är här så får vi träffas alla 4 🙂
   Många kramar från oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.