HOMESTAGING

Vad är Homestaging/Homestyling?

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck! Med dagens bostadsmarknad är det köparens marknad och då är det första intrycket av avgörande betydelse. Om det inte är bra, kan köparen lätt gå vidare till nästa objekt. För att sälja din bostad i dagens konkurrensutsatta marknad, måste den sticka ut från konkurrenterna. Detta är målet för iscensättningen; att göra ditt hem tilltalande för att få det högsta antalet potentiella köpare, Och därigenom sälja fastigheten snabbare och tjäna mer pengar.

Visste du att innan spekulanterna besöker ett hem, så har 90% procent av köparna tittat online på bilder och virtuella turer? Visste du att 84% av köparna uppger att de bilder som de tittade på var den mest användbara informationen? Detta gör online foton den viktigaste delen av att sälja din bostad.

Varför behöver du då en professionell inredare/stylist mot att du kan göra det själv? Som en professionell homestaging konsult och inredare så ser jag ditt hem som om jag vore en potentiell köpare. En köpare skulle gå in i ditt hem och bedöma allt från färgen på väggarna till bilderna på sängbordet, utan att känna dig personligen utan bara genom att titta på ditt hem.

En köpare dömer snabb ut en bostad om något känns ”fel” Endast cirka 10% av bostadsköpare se bortom den nuvarande inredningen i ett hem för att visualisera bostadens potential. Säljare som väljer att arrangera sina egna hem i stället för att anlita en professionell homestaging konsult/stylist får det ofta svårt att visa hemmet från en utomståendes point-of-view och misslyckas ofta med att se och upptäcka de brister och tillgångar som finns i bostaden. Studier har visat att ljusa färger och möbler arrangerade på ”rätt” sätt i ett rum kan göra så att det känns mer inbjudande.