post

Homestyling på rudsvägen 38 i Karlstad…

Hej min kära vän!

Bra dag idag! solen skiner, men är det sommar eller höst? hm..tycker det är grymt svårt med kläder just nu i alla fall! kofta som åker av och på man svettas contra fryser! ja så här brukar det ju vara den här tiden! svårt med kläder! Ja och jag ska berätta för er något som ni kanske inte tror på men jag har faktiskt lite andra problem med kläder och det är VAD F-N passar jag bäst i ? 😉 jag vet ju vad jag trivs i och jag känner ju att ibland blev det mer rätt än andra gånger! :-/ Jag tror att jag  känner som mina kunder gör när de ska välja inredning nämligen: jag vet vad jag gillar men jag vet inte hur jag kommer dit! …svårt! MEN som tur är så finns det hjälp att få!! jag jobbar ju som stylist/inredare och nu kommer jag att ta hjälp av en annan typ av stylist nämligen inom kläder/hår/mode 🙂 I morgon kommer nämligen vackra Giggi från Cut in Kitchen hem till mig och vi ska gå igenom min garderob! wooohooo! va kul detta ska bli!! Hon ska få gå riktigt bananas bland mina kläder och skor och säga PRECIS vad hon vill!!! Guuud så roligt! Jag kanske får göra mig av med hela garderoben och gå naken i några dagar? vem vet? Kul ska det bli iallafall!!

IMG_4371

Vill du också ha samma hjälp så klicka HÄR och ring Giggi och boka tid!

Homestyling på Rudsvägen 38

Wow! vilka bra jobbveckor jag har! 🙂 så glad och tacksam för att jag får chansen att hjälpa alla dessa människor att göra bättre bostadsaffärer! Och det sprider sig verkar det som! glädjen när man gjort en toppenaffär tack vara att man satsade på att anlita mig! Det pratas om det på fikaraster, till vänner och bekanta så nu ringer faktiskt folk till mig direkt och beställer jobb, det går alltså inte bara via mäklare och detta har varit mitt mål i alla dessa år som jag jobbat med detta! Så STORT TACK! till er alla för all positiv reklam ni sprider om mig! Ni hjälper då även andra genom att berätta hur bra det blev för er! 🙂 Förra veckan färdigställde vi en 3:a på rudsvägen 38, där har vi både målat 1 rum och lagt golv i hallen + styling/inredning och städning. Denna gång hade jag med  mig Marie och syrran Lina som fixade slut touchen perfekt tycker jag! kolla själv! hoppas du gillar det! Fotona har Andreas på Studio Pån tagit och honom hittar du HÄR det är Torbjörn på Skandiamäklarna som säljer denna fina lägenhet och klicka dig vidare och boka dig på visningen om du letar 3:a på norrstrand!

http://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMBoLgh/4A3JR329CCNA4O6V?source=blocket

rudsvägen 38

rudsvägen 38 4 rudsvägen 38 3rudsvägen 38 5

 rudsvägen 38 7

rudsvägen 38 2

rudsvägen 38 8 rudsvägen 38 10

Den klassiska frukten och kryddorna måste alltid vara med! 😉

Den här veckan håller vi på med ytterligare ett större projekt!  nämligen målning och styling i ett otroligt Charmigt hus på gruvlyckan! så håll ögonen öppna! bilder kommer snart! jag bokade också upp 2 nya jobb igår 🙂 en 3:a och en 2:a som skall färdigställas denna månad + ett nybyggt hus som också ska bli otroligt kul att göra! som ni ser mycket spännande på G innan vi drar till Kanarieöarna och jobbar lite! 🙂 så häng på och kolla min blogg för nu händer det mycket skoj! i morgon kommer jag också att bjuda på lite bilder av klädrensningen såklart!

Nu är det dags att fixa i ordning mig inför dagens första konsultation!  och avslutar med lite tänkvärt!

bloggbild

Ha en underbar dag och puss så länge!

selfie

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.