post

I,m back in town again….

Hej fina bloggisvän!

Hur mår du min vän? själv så är jag rätt ledbruten efter en hääärlig vurpa i fredags!! Klädde upp mig i fin byxdress och boots med stilettklackar och gick på tjejfest: Vi hade verkligen trevligt och allihopa samlades på Rocken här i Karlstad. Fortsatt trevligt men efter en liten stund så skulle jag och en av tjejerna gå ner på toaletten. Jag tar ett steg in i trappan och sedan gick det fort! högra klacken fastnade i mina vida byxor!!! Jag satt fast i fötterna och FLÖÖÖG!!! ramlar och landar tror jag på revbenen först och sedan åker huvudet med en rejäl smäll in i väggen!! stjärnor och små fåglar som kvittrade i en cirkel över skallen! ja ni fattar!! ONT!!! Låg kvar en stund för att lixom kolla om jag levde!! fick tillslut hjälp att komma upp! kan säga att många gick bara förbi…?? trodde väl att jag var stupfull, vilket jag INTE var!! aja! upp på benen, kände lite på huvudet och om jag säger KAlle-Anka bula så fattar ni!! Lite ont i nacken och kände mig inte sugen på att fortsätta kvällen på Tempel om jag säger så… Håkan kom och mötte mig och DÅ började smärtan i revbenen!! OCH huvudet som blödde från bulan!!  AJJJ! Sååå helgen har tillbringats i viloläge så även idag måndag då revbenen värker. doktorn konstaterade whiplash och ev spricka i revbenen men inget brutet tack och lov!! herregud! så här i efterhand, jag hade kunnat slå ihjäl mig faktiskt!! :-/ Man förstår hur lätt hänt det är!! Byxdressen gick sönder så den ska jag väl inte snubbla i igen i allafall! Men man får vara försiktig i klackar alltså!!! 🙂

Back in town

Nu är jag alltså tebax i Svedala igen och internet fungerar som vanligt!! Hade minsann tänkt att uppdatera varje dag under vår vistelse på Gran Canaria men det visade sig vara en omöjlighet! Internet på skandinaviska klubben var alldeles för långsamt för att kunna ladda hem bildet och utan bilder så blir det lixom inget kul tycker jag så nu kommer ni att få se en massa bilder från Mogan + en hel del annat.

Vi åkte ju till Gran Canaria för att jobba, skaffa kontakter, kolla boende osv. Efter 2 veckor så blev vi uppringda av en svensk byggmästare som ville ha hjälp med sina 5 lyxlägenheter i Poerto Mogan. Såklart vi hoppade på!! 🙂 Vårt uppdrag var alltså att inreda och fylla upp 5 lägenheter med ALLT som behövs för att leva där. Det flöt faktiskt trots varningar om Spanjorernas Manjana, manjana tänk. Lite förseningar, något glömt, något missat osv men tillslut efter mycket hårt slit 10-14 timmar om dagen i 9 dagar så hade vi allt klart inkl foto och en reklamfilmsinspelning som ni också kommer att få se när Håkan klippt ihop den 🙂 Det har nog ev lönat sig med hårt arbete för det kanske är fler jobb på G wihiiiii!!!! åker gärna tillbaka till detta underbara ställe! 🙂 Jag tänkte visa er 1 lägenhet varje dag nu och vi börjar med här, 1 sovrum och vardagsrum med kök. Här satsade jag på lite färg 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

lite suddig bild här! var stressad då byggarbetare stod och vill in….

SONY DSC

Fantastisk utsikt! Och underbart väder! Vi passade på att njuta av god mat på restauranger och bada lite även på jobbdagarna mitt på dagen!

SONY DSC

SONY DSC

Häng på nu ock kolla bloggen så ska jag avsluta med topfloor!! en riktigt najs våning med takterass som heter duga!

Ha en fantastisk måndag!! själv ska jag fortsätta vila i soffan så att jag irkar jobba i morgon!

Puss så länge! ses i morgon!

LOVE /U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.