post

Inredning hemma hos Malin och Jarle……

Hej hopp min sköna!

I går vet jag inte riktigt vad som hände med dagen! vips! så var det kväll! 🙂 å det gjorde ju inget för vilken kväll det blev! Så trevligt hade vi!

 Vi var ju bjudna på fest till Malin och Jarle och hör här: Här är paret som lyckas med det mesta må jag säga! Håkan fick för ett tag sedan en sms inbjudan av Jarle och Håkan fick för sig att det var Malin som fyllde år och att Jarle skulle överaska Malin!! efter det så blev Håkan av med sin telefon och vi kunde inte läsa mailet igen..aja vi fick datum och tid av Malin och då förstod vi att det inte var någon överasknings-fest i alla fall! Jag funderade på vad jag skulle köpa till Malin…spapresentkort? presentkort i någon design affär? hmmm? nä tänkte jag! jag köper en fin flaska med champagne istället! sagt och gjort! Med oss hade vi också ett blomarrangemang med lite ”kvinnligt” utseende!! Vi kommer fram till festen och överlämnar allt till Malin och säger grattis! hon ser aningens snopen ut men hon sa tack å gav allt till Jarle! hmm….Joråsåatt!! bortgjorda paret grattade FEL person!! hahaha!!! piiiiinsamt!! men paret tog det bra och nästa år när Malin fyller på riktigt så ska vi fira Jarle har vi lovat!! Ja så kan det går alltså!!! 🙂 Men tillbaka till festen, suuuupergoood mat! jag åt som en häst! och trevliga människor! vi satt ute på Malin och Jarles stora soldäck och det var en härlig temperatur ute! ja en fin kväll helt enkelt!

IMG_1254 IMG_1253 IMG_1242 IMG_1243

Hemma hos Malin och Jarle

Ja jag lovade er ju lite bilder hemifrån detta  härliga par, det var dock lite svårt att fota helhetsbilder för det var folk överallt men jag tog några stycken och även hemma hos Malin så  kan man se känslan för detaljer som genomsyrar detta hemtrevliga hem!

Check this out!

IMG_1220 IMG_1218

IMG_1239 IMG_1237 IMG_1236 IMG_1235 IMG_1234 IMG_1232 IMG_1228 IMG_1227 IMG_1226 IMG_1225 IMG_1224 IMG_1223 IMG_1222 IMG_1221

Ja ni fattar vad jag menar va? sååå najs! och då har ni bara fått se liite av hemmet! Allt är välplanerat in i minsta detalj, varje pryl/möbel osv är noga utvalt och placerat med omsorg så att den där härliga känslan av balans uppstår!

Har du ett fint hem med roliga idéer? personlig stil? Jag kommer jättegärna hem till dig och fotar till min blogg! 🙂

Nu ska vi ut en liten sväng med båten för i kväll ska det jobbas lite, vi måste tömma ett hus vi tidigare möblerat. Får nog bli dagens träningspass det..eller om jag orkar en tur i kväll vi får se!! Ha det nu så toppenfint idag!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.