Jag är ingen talare!

Hej vänner! Hur mås det? Bra hoppas jag 🙂 Här mås det bara fint! Min detox fortsätter UTAN fusk (kaffe gills inte va? 😉 ) Har gått ner 2 1/2 kg redan vilken gläder mig! Det finns bara ett litet problem, jag är fööör pigg!! vaknar 5-6 på morgonen, går upp och jobbar, lagar mat, grejar ser på tv osv till 23 typ men jag har ändå svårt att somna! Jag lägger mig såklart ändå och när jag efter kanske en timme sen somnar ja då sover jag gott heeeela natten! så ja, problem kanske var att ta i! Jag får mycket gjort! Heja mig!

Detta med att tala inför folk!

De flesta som känner mig tror att jag är rätt oblyg av mig med tanke på att jag medverkat i flertalet tv-program, bloggar mm mm Men jag ÄR otroligt rädd för att köra live! Inte inför en mindre grupp med människor men hålla föredrag som exempel eller att köra live på fb känns skrämmande! Jag har ju spelat in massor och nu ingår det filmer till vår inredningskurs, DET är inga problem alls mer än det faktum att jag tycker att jag är i mulligaste laget men det klara jag utan problem av. Men hålla tal eller föreläsning, hua!

Jag HAR såklart gjort det! Fick förfrågan att komma och hålla en föreläsning åt Rotary i Karlstad. Jag tackade ja utan att tänka klart tror jag. Alltså föreläsningen gick ganska bra men under 2 dagar innan mådde jag pyton, det är inte värt det! Jag kände mig sjuk i 2 dagar!!! Supernervös innan jag kom upp på scen. STOR lokal och jag fick hedersplatsen bredvid presidenten under lunchen innan jag skulle upp, bara en så sak. Minns ej vad vi åt om jag ska vara ärlig! Fick stå vid en talarstol eller vad det heter med ”madonna mick” på mig.. Nåväl jag överlevde men tänkte aldrig mer!

Lyssnar hellre på andra

Att lyssna på andra tycker jag däremot är otroligt roligt när det är ett ämne som berör mig. Var och lyssnade på Louise Hoffsten som exempel för några år sedan! Suveränt bra! Just nu så ska en av mina bästa vänner ut på turné i Sverige och hålla föreläsning om attraktionslagen. Hennes föreläsning skulle jag vilja gå på ! Ja det finns faktiskt många som jag skulle vilja boka som talare och lyssna på! Många som har förmågan att inspirera andra, dela med sig av sin historia osv… Jag själv ska snart ge mig i kast med live på facebook och i framtiden så är planen att ha kurser med fysiska träffar så det är bara att kasta sig in i det!! Men just idag så lyssnar jag hellre på andra!

Nu är det snart dags för veckohandling här!

Ha det gott tills vi ses igen!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.