Jag jobbar med marknadsföring!

Hej där kompisar!

En ny dag går oss tillmötes och jag tackar för det! Jag tackar för det faktum att jag kan vakna, kliva upp ur sängen och vara frisk!  Jag känner mig så glad och tacksam över att jag bor i detta fina huset i ett land där det är varmt och skönt. Palmer och hav som jag älskar. Jag är också oerhört tacksam för at jag jobbar med det jag älskar! Jag satsar numer på mitt spanska företag MEN jag jobbar mot Sverige och svenska kunder. Jobbar även med att komma in på den norska marknaden och så småningom även den engelsktalande marknaden!

Jag jobbar med marknadsföring

Du som har ett eller flera egna företa som du jobbar med vet hur viktigt det är med marknadsföring. Jag jobbar oerhört mycket på nätet och via facebook men nu ska jag ge mig ut här bland spanjorerna med min konst och foto så då krävs det lite mer. Speciellt eftersom jag inte talar språket ännu (även om jag jobbar på det) Så just nu så ser jag över vad jag kan göra och en sak är att sätta mitt namn och logga på diverse produkter som man sedan ger bort, sprider ut osv så kallade giveaways. För min del så känner jag att det skulle passa fint med badbollar tex eller svettband som man delar ut på gym eller tennisklubbar.

Vita svettband med mitt tryck på, att dela ut på tennisklubb
Badboll med logga och telefonnummer kanske?

Vem är kunden?

Man måste helt enkelt fundera på vem ens kund är och hur man kan på rätt sätt komma intill och få visa sitt företagsnamn. Givetvis räcker inte detta men i kombination med annat + mun till mun metoden så tror jag inte att detta är fel.

Eftersom jag kommer att marknadsföra att jag fotar så kan man tänka sig att jag vänder mig till familjer och par. Då är tex en badboll något som skulle passa här på Gran Canaria. Mina tavlor däremot är ju ganska dyra så då kanske jag måste fundera på vart jag har min kundgrupp till den produkten och anpassa min giveaway efter det. Vi får se vad det blir, men som sagt, jag jobbar på det!

Nu ska jag jobba på något annat en liten stund nämligen solbrännan. Tar en liten stund  i solstolen när jag hinner och låter tankar och idéer falla på plats, inte så dumt om du frågar mig!

Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.