Jobb på Gran Canaria…

Hej där vacker!

Attans nu var det längesedan jag bloggade här alltså! Ja en ofrivillig bloggpaus kan  man säga! Befinner mig just nu på Gran Canaria och skall jobba här under oktober månad. Inför denna resa så hade jag GALET mycket att göra!! har aldrig haft så mycket uppdrag som denna tid!! så roligt men med jobbdagar på 10-15 timmar så fanns inte orken/tiden till bloggen riktigt! 🙁 Innan jag åkte så packade vi i ordning till 2 möblerings/inredning inför försäljning som mina vikarier skall utföra under oktober! dessutom så möblerade vi en vindsvåning delvis, en 2:a på herrhagen och vi startade upp ett hus på en och samma gång! hej å hå!! huset hann vi inte klart med så det färdigställdes av syrran Lina, Marie, Linda:Mari och Verner och jag är nöjd med resultatet! kolla in detta underbara nybyggda hus på Lorensberg! Det är Magnus Ask på Svensk fastighetsförmedling som säljer detta lyxiga välplanerade hus för dig som kräver lite mer… klicka på länken nedan:

http://www.svenskfast.se/hus/varmland/karlstad/karlstad/lorensberg/folkebogatan-4a/78274

Lägenheten på Herrhagen är en supermysig 2:a med inglasad balkong så nice och charmig för dig som letar lägenhet här klicka dig vidare till Skandiamäklarna och Frida Johansson som är mäklare:

http://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMBoLgh/4A33SD9RHB5NFO6R?source=skandiamaklarna

De andra möbleringsobjekten vi hade är redan sålda! 🙂 ett hus, en vindsvåning och en fin våning på museigatan + en 3:a på rudsvägen + några till… så kul när det lönar sig att satsa på homestyling!!

Gran Canaria då?

Jo vi ska ju försöka etablera inredningstjänsten här var det tänkt och det verkar som om det inte direkt finns några inredare  här så vi hoppas att vi blir den första inredningsbyrån i San Augustin så småningom men inledningsvis så skapar vi kontakter, marknadsför oss och hoppas få in något jobb under oktober månad. Träffade ju Gabriel som äger Fastighetsbyrån här i April när vi var här och rekade och nästa vecka ska vi ses igen och se hur vi går vidare! Det ska bli spännande! Har även fått en bra kontakt med en svensk man som bott här i några år som skall hjälpa mig och presentera mig för olika människor och företag så det blir spännande!

Det får bli ett kort inlägg idag för Skandinaviska klubbens modem där jag sitter i skrivande stund är för långsamt för att ladda hem bilder men det kommer så fort vi fixat internet till vår bungalow 🙂 så tills vi ses igen så ha det riktigt gott nu!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.