kräftskiva, inredning och rock så det ryker….

Hej där söta!

Har din dag varit bra? Jag startade med sista fix inför foto av en lägenhet vi stylat bilder kommer under veckan! efter det så tog jag ur mina extentions och Giggi på cut and kitchen fixade en ny ”naturlig” frisyr! Tack underbara Giggi för det! och jobb avslutningsvis idag var med ett band som jag kommer att jobba som ”agent” till under en tid, ska bli så roligt och helt nytt för mig mellan mina inredningsjobb 🙂

klicka på länken och lyssna!!

http://open.spotify.com/track/0Rr9ab0I499br3P8TRWm8h

Åskvarning

Ja, ibland så kan man ju reagera på att fasiken vad det ska pratas om vädret! men faktum är att vädret verkar vara lite av en drama queen just nu! Överdrivet varmt (vilket jag iofs gillar) överdrivet med regn, överdrivet med åska, överdrivet med vindar och tromber!! Och det växlar snabbt så vi är väl inte vana helt enkelt och helt ärligt, idag var jag hos min pappa och drack kaffe en liten stund, solsken när vi går in och när vi ska åka hem Leon och jag så går det en tromb genom Rud!! Det fullständigt kastas runt STORA grenar och regn!! bilen framför mig får en jättegeren från en tall på sin bil och fler blåser ner, jag väntar tills den bilen var borta så att jag kunde gasa mig förbi den stora tall som det flög grenar av. PUST!

Kräftskivan i helgen

1 gång om året så är  jag och mina systrar med våra familjer hos Pappa och hans fina sambo Gunilla i deras stuga vid Breviken. Vi äter god mat, leker lite och sjunger och spelar. Det är en fin tradition. Dock så var det första gången som inte de vuxna barnen var med så det var lite tråkigt! men men vi hade det trevligt ändå! god mat och en miljö som är sååå inspirerande!

IMG_1321

Min fina pappa och fina Gunilla

 IMG_1296 IMG_1309

IMG_1311

Mums! vi åt även lite annat smått och gott! (bara LCHF för mig) så det var ju tur att vi kört ett pass på gymet jag och Håkan innan 😉

IMG_1322

Enda bilden jag fick på Leon och hans kusin Ville i blå tröja som står upp

IMG_1315IMG_1361

Mina vackra systrar! <3 Love you! <3

IMG_1327

Och då kan ni ju tänka er vilka vackra barn det blir 🙂

IMG_1305 IMG_1300

Naemi, Karin, Flora och Elias några av kusinerna, som sagt Ville och Leon fick jag inga bilder på denna kväll!

IMG_1344

IMG_1294

Håkan och Johan

IMG_1329

solnedgången var så fin!

Inredningen hos pappa och Gunilla

Det är otroligt roligt att gå runt och titta på alla roliga arrangemang Gunilla gjort, stilleben, vackra saker som bara göra så att man blir glad helt enkelt! bjuder på några bilder inifrån men i går när jag hade planerat att ta inredningsfoton så ösregnade det och åskade så ganska mörkt och blött men du kan säkert föreställa dig en solig dag, god mat, underbar omgivning och min fina familj! love it! <3

IMG_1374    IMG_1378    IMG_1377

IMG_1376

IMG_1373

fönster på verandan en regnig sändag

IMG_1375

Stilleben i trädgården 🙂

IMG_1371

Mysig hall

IMG_1372

Hylla i köket riktigt kul!!!

Mystisk sak dök upp under kvällen!!

Ibland så höjer man på ögonbrynen mer än en gång på en kväll kan man säga 😉 Cissi min syrra hade tydligen skaffat ett hjälpmedel av något slag och jag tänkte att du skulle få gissa vad det är så kommer jag att avslöja det i morgon! hehehe!!!!

IMG_1354

Och här får du en till bild som ledtråd!

IMG_1355

Ja sug på den du!!!! 😉 hehehe! som sagt kika in i morgon så ska jag avslöja vad detta hjälpmedel är till för!

Nähepp! nu ska jag se på en film! Puss på dig!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.