Kul inredningsidé

Hej bloggis vänner!

Jag hoppas att livet är snällt mot dig idag! Vi börjar ju sakteliga att komma tillbaka till livet igen som du som följer mig vet. Inredningskurserna är i gång igen och jag jobbar vidare med den nya kursen ”inred offentlig miljö” som ska bli en påbyggnadskurs till den stora inredningskursen. Jag håller också på att inreda vårt nya hus här på Gran Canaria. Vi flyttade ju, eller rättare sagt våra vänner flyttade vårt bohag efter olyckan  den 15 december och det tog tills nu att få fart på min inredningsglädje här hemma.

Våra egna möbler från Sverige

Vi hade ju med våra egna möbler från Sverige som vi fraktade i en container. Jag hade funderingar på att magasinera vårt bohag i Sverige men det skulle bli mycket dyrare så det skippade vi. Det kändes också väldigt bra att faktiskt ha sitt egna bohag, vi kände oss som hemma direkt. Det är dock ett litet problem med att ha sina egna möbler här upptäckte vi när vi letade ny bostad. De flesta bostäder som hyrs ut är ink möbler och de är ovilliga att plocka bort. Tillslut så hittade Håkan vårt drömhus, utan möbler.

På tal om containrar och inredning så har jag sett att folk köper begagnade containrar och inreder som gäststuga eller som någon gjort, byggt en studio i en. Kanske vore något för Mr.H det! Vi skulle ju gärna vilja ha ett sommarställe i Sverige så det kanske får bli något sånt här då! Jag googlade lite och hittade denna bild både på expressen och vi i villa som jag lånade för att visa er!

Riktigt coolt tycker jag! Vad tycker du?

Nu är det arbete med kurs som står på schemat!

Ha en riktigt fin dag min fina vän!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.