post

Min konst kommer att spridas på Gran Canaria!

Hej igen sötisar!

Nu kikar jag in här lite kort! Har haft en toppendag, verkligen! Och jag måste verkligen tacka alla er som stöttar mig varje gång jag blir attackerad av en hater!! I LOVE U!!!! <3 Jag brukar svara på deras kommentarer men sedan så löser det sig av sig själv! Det kallas KARMA!! Funkar ALLTID!! De personer som sätter sig över andra och tror att de har rättigheter att kränka. ljuga, behandla andra  illa mm mm De personerna får alltid sitt straff ändå, jag behöver inte vara inblandad! Jag svarar givetvis!  Speciellt när det är riktigt lågt! Detta är en kommentar jag fick idag!!

 Alltså, man behöver INTE varken gilla mig eller följa mig men please!! Vakna upp ! Året är 2017 och vi lever i en mediavärld!! Och om det NÅGON som ens funderar på om jag lämnar ut mina nära och kära så snälla skicka ett meddelande så ska jag svara!! Ghaa!! blir så trött! Men å andra sidan som en vän påminde mig om för en stund sedan! Man är inte framgångsrik förens man har HATERS! Så jag säger helt enkelt SKÅL på den!!!

Min konst kommer att spridas på Gran Canaria

Jaaaa jippieeee! Jag har fått en manager för min konst!! Tjohoooo!!! Vi hade möte idag och hon gillade mina tavlor så nu kör vi!! Till att börja med så kommer några av min tavlor att hänga på Papis Grill i Playa del inglés Men redan nästa vecka så börjar hon att jobba med mina tavlor!! Åååå vad jag är glad för det! Så om du är in närheten av den restaurangen så gå in å kolla! Men alla ni som är intresserade av min konst kan även hojta till om ni är här så får ni komma förbi hemma hos oss och kolla på mina alster! Jag bjuder på något gott att dricka! 🙂 Så här såg det ut hemma hos oss idag! Förhoppningsvis så kommer det att hända en hel del framöver! Jag kommer att hålla er uppdaterade!

Har du missat mina tavlor? gå in på min FB sida och kolla om du vill!

Art By Ulrica Ask Morling

Om du gillar något så säg till, det är inga problem att skicka till Sverige! De stora tavlorna tror jag hamnar på typ 55€ i frakt så helt ok! Och det har funkar smidigt till de som jag skickat till!

Nu ska jag lägga upp fötterna i soffan lite, det är vaaaaarmt här och då sväller jag upp! Haha! Ännu en scen jag bjuder på!! Men ni fattar!! I alla fall alla damer runt 40+ 🙂 Massor av kärlek till er alla! Ta hand om varandra och säg fina saker till folk som du möter på din väg! PUSS!!!!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.