post

Nu kan man inte ha sex i Sverige längre heller!

Hej raringar!

Fredag igen då! Tjollahopp! Glömde att fråga er om det var någon som drabbades av otur förra veckan? Fredagen den 13:e? Vi bor ju i ett land där just den dagen betyder tur så här var allt bara lugnt. Men jag måste nog säga att ni har lite otur med både det ena och det andra i Sverige! Eller hur jag nu ska utrycka mig angående detta! Träffade en kompis häromkvällen som sa: Jaha, nu kan man inte ha sex i Sverige längre heller!! Jag skrattade såklart för jag trodde ha gjort bort sig med någon tjej på sin höjd. Men jag skrattade med en annan ton när jag fick reda på vad han menade. Han sa: Jag har inget bank id så jag kan inte ha sex!! Ska man skratta eller gråta?

Det finns alltså en app nu LIBRA som ska användas INNAN du har sex? En samtyckeslag trädde i kraft den 1 juli om jag förstått det rätt. Man ska logga in och använda sitt bank id! Hallååååå??? Detta är ju inte klokt!  Nu ska svenska folkets sexvanor kontrolleras också!! Appen är tydligen till för att männen inte ska kunna bli anklagade för våldtäkt om tjejen ångrar sig efteråt? Rätta mig gärna om jag har fel nu. Detta har verkligen fått mig att undra, vart är vår värld på väg?

Vill du ha sex? Skaffa en app!

Jag undrar verkligen, hur j-vla galet kan det bli?? För det första, ett exempel: 2 personer träffas på en bar, fattar tycke för varandra och går tillammans hem. Detta sker varje dag runt om på jorden och i många fall så blir vederbörande ett par, gifter sig och bildar familj. Inte helt ovanligt att detta sker inte sant? Okej, nu kommer jag säkert att få kommentarer att man inte ska ligga första dejten och DET tycker jag är helt ok om man känner så! Absolut! Men jag vill då understryka att denna lag och app bör tydligen användas även om du/ni väntar. Hmm…?? Om man är gift då? eller sambo? Kan man ha ett pågående samtyckes avtal då? Eller herregud ska det loggas in hela livet? Galet! Läs lite om det nedan.

 

Lagen är tydligen till för att inga missförstånd skall ske? Självklart så kan missförstånd uppstå men jag vill tro att om det är 2 friska människor som möts så reder de väl för f-n ut det!! Vi ska inte lägga pengar på sånt här TRAMS!! Vi ska lägga TID och pengar isf på att utbilda våra barn! Från det att de är små så ska barnen få lära sig vad samtycke innebär! Och då pratar jag givetvis inte om sex utan man lär barnen till en början att man ska vara överens när man leker tex Man lär barnen redan från när de leker i sandlådan hur man behandlar andra människor.Viktigast av allt, barn gör inte som du säger utan dom gör som du gör!! Lägg det på minnet om du planerar familj!

Uppfostran och utbildning

Om barnen växer upp med föräldrar som visar varandra kärlek och respekt. Om barnen växer upp och får lära sig att respektera andra barn, dela med sig och sprida glädje. Ja då behövs inga appar! Lägger man dessutom på BRA information och sexundervisning både  i skolan och hemma så ska nog även människor i dagens samhälle kunna bete sig i bingen. Att lära barnen vad ja och nej betyder och hur viktigt det är tror jag är en miss som många föräldrar gjort. Vi ska också lära våra barn vikten av att tala sanning, inte ljuga. Men hallå, vi behöver nog inte oroa oss för detta i framtiden för inga nya barn kommer att födas! Hahaha! Ingen kommer ha sex längre!

Scenario: Det hettar till mellan 2 personer, mitt i hettan – vänta!! Appen!! Javisst ja!! Båda slänger sig iväg, kanske kryper omkring bland avslängda kläder och letar, dyker ner i väskan och leta efter mobilen (bara det i en kvinnoväska kan ta tid 😉 hehe! ) , skrolla fram appen och logga in med sitt bank id!! Hahaha! (hur avtändande är inte det? bank id lixom ?)

Innan folk är klara med detta så tror jag att det både har torkat i säven och veken har slocknat om jag säger så!! = Inga barn blir gjorda! Haha! Nu skojar jag lite men detta är ganska allvarligt! Jag läste en artikel på Aftonbladet och en tjej utrycker sig i artikeln så här: Vad händer om någon ångrar sig mitt i akten, EFTER påskriften? Är det fritt fram då att fortsätta? Man har ju då enligt lag samtyckt!! Eller? 

Läs artikeln HÄR

Händerna på täcket nu!

Personligen så tycker jag att detta är förfärligt! Vad tycker du? Kanske inte ett inlägg som du är van vid från mig men ibland så kan jag inte vara tyst! Jag höll på att smälla av när jag fick reda på att du inte får spontandansa på en bar men detta tar nog hem priset! Jag trodde på allvar att det var ett skämt! 

Nä nog om detta! Det är fredag och många ser fram emot fredagsmyset efter jobbet!

Men jag säger bara en sak: För gud skull!! Händerna på täcket!! 🙂 🙂 

Vi se snart igen!

LOVE/U XOXO

One thought on “Nu kan man inte ha sex i Sverige längre heller!

  1. Nu är du allt rolig 😂😂😂håller med dej det låter för tusan inte klokt på detta sätt ingen sex katten också måste man ladda ner skiten med inget sköj utan
    dessa idioter som sitter o bestämmer har tydligen ingen sex stackars satar🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
    Mvh från Göteborg 25plus idag o soligt kram på
    Family. Hans-åke sternebring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.