post

Nya samarbetspartners och fler på G!

Hej finaste!

Bra dag idag! Tränade ett tungt armpass i 32 graders värme! Yihooo! Känns nu kan jag lova!! För att inte prata om i övermorgon! Phu! Hoppas jag kan köra ett pass till då! Nu är jag på G kan man säga! Och de nya maskinerna är sååå kul alltså!! Men jag känner mig rätt slut så här i efterhand så det blir tidigt i säng idag tror jag!! Har jobbat på bra idag, nytt företag som vill synas på bloggen och ännu ett företag som jag väntar på svar från! Det sistnämnda företaget hoppas jag verkligen på för jag tror att ni kommer att gilla det!! Spännande grejer! Har haft en dialog med Advokatbyrån som vill ha inredningshjälp och får svar nästa vecka så hål tummarna för mig! Ja och när det ändå rullar på så kom det in ännu ett inredningsjobb som jag skall kika på i  oktober!! Kul va?  Bilderna är nu levererade till ett företag jag fotat och jag har sökt ett fotojobb till! vi får väl se om jag får det!! 🙂 Har idag  som om det inte var nog fått kontakt med en mäklare som gärna vill samarbeta med mig som har heeelt rätt tänk tycker jag! Hon vill satsa på kvalitets tänk, inte bara kränga hur som helst utan hon vill ge säljarna chansen att tjäna så mycket pengar som möjligt!! Och det gör man genom att styla och leverera bra bilder! Detta är ju vedertaget och självklart i Sverige och i andra länder men kanske inte värsta snurren på det ännu här på GC! Jag är gärna med och ändrar på det tänket!! Jag gjorde det i Karlstad så varför inte på Gran Canaria!?? 🙂 Ser fram emot att träffa henne! Alltid kul med nya samarbetspartners!! 🙂

En annan ny vän och samarbetspartner jag fått är

Louise Balksäter!

Hon finns här för dig som behöver hjälp med att tex få alla papper rätt när du köper en fastighet! Även om ni inte är residenta!!!  jag lägger in Louise beskrivning nedan. Vill du ha kontakt med Louise så klickar du på hennes annons till höger, där hittar ni hennes kontaktuppgifter och mer info!

Louise Balksäter är skatterådgivare specialiserad inom ramen som gäller beskattning för Icke Residenter i Spanien. Hon började att arbeta år 1991 som kontorist på en Skatterådgivningsbyrå på södra delen av Gran Canaria och år 1994 studerade hon på Affärsskolan Insforcan i Las Palmas och fick Diplom som Skatterevisor och Skatterådgivare. Ǻret därpå får hon Diplom i Master för Skattelagar och Skatterádgivning utställt av den Internationella Affärsskolan Cerem i Madrid.

 Sedan år 2000 arbetar hon som egen företagare och ger sina utländska klienter ett personligt bemötande och skatterådgivning när de säljer, köper, ärver och skänker egendomar i Spanien.

Sedan 1991 har hon samlat på sig en gedigen erfarenhet inom detta område och hon är informerad om alla nya Lagar som kommer i samband med denna form av beskattning.

 På grund av sitt långvariga uppehåll på södra delen av Gran Canaria och sin långa erfarenhet har hon ett etablerat nätverk med Notarius Publicus, advokater, banker, revisionsbyråer (Gestorías), försäkringsbolag, arkitekter, byggmästare, mäklare, översättare, tolkar, såsom andra fackmän.

 Louise Balksäter pratar flytande svenska, spanska, engelska och tyska. Hennes specialitet är att översätta –både muntligt och skriftligt- juridiska dokument.

Ja det var lite om Louise det! Kontakta henne!

Nu blir det indisk kycklinggryta här innan en stund i soffan för att sedan sussa lite!

Men kika in, om jag är vaken så kommer det lite musik!! Ha en fin kväll!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.