Ska jag sluta skriva på min blogg?

Hej mina fina!

Hur mår ni? Bra hoppas jag! Här är allt bara fint! Vi jobbar som ni vet på Holiday Club Dagtid under veckorna. Jag har även min första inredningskurs nu för andra gången och den är verkar vara populär! Det är såå kul att kunna hjälpa folk och dela med mig av mina kunskaper. Jag har ju trots allt ganska många års erfarenhet och en massa kunskaper inom inredning och homestaging. Det är många många många som har ett stort intresse av inredning men som tycker att inredningskurserna är för dyra. Jag har därför skapat en kurs som passar för alla och alla plånböcker!! Det känns bra tycker jag! Andra saker som inte känns särkilt bra det är vissa saker här på Gran Canaria som kommit till min kännedom! Vissa människor på denna ö mår uppenbarligen inte särskilt bra! När folk beter sig illa mot sina medmänniskor måste man reagera och våga ventilera även obehagliga ämnen.

Ska jag sluta skriva på min blogg?

Ja mina fina läsare, ni har säkert anat att funderingarna funnits hos mig ett tag nu. Ni som följer min blogg och läst tex mina senaste inlägg vet även att jag inte är någon duvunge. Jag har varit med om en hel del tråkiga händelser och tråkiga människor. Personligen så har jag faktiskt börjat att tacka alla som behandlat mig illa genom åren! Varför då? Jo, jag sätter liksom allt på olika grader nu förtiden. Jag har råkat ut för så mycket tråkiga elaka människor genom åren så jag reagerar inte längre när det gäller småsaker. Småtjafs och annat utan värde går mig obemärkt förbi. Detta är oerhört skönt när andra människor runt mig tyckts ”gå igång” Jag reagerar inte förrän verkligt tråkiga saker eller felaktiga händer. TYVÄRR! Så har jag under våra 2 år på denna fina ö stött på FLER elaka människor än vad jag gjort tidigare under en så kort tidsperiod!! 

Ni borde skämmas!

Givetvis gör även jag bort mig ibland men jag är den första att säga förlåt om jag sårat någon eller om missförstånd uppstått, bara jag får reda på det så. MEN jag har flertalet gånger fått historier berättade för mig där vi svenskar eller vissa av oss här är riktigt ELAKA mot andra svenskar!! Lögner, förtal, svek på en nivå som hör hemma i en såpa á la Dallas!! Det babblas hit och dit och det verkar som att det finns ett mycket litet intresse av att ta reda på sanningen innan man låter en mening sätta sig som verklighet i vissas hjärnor, för att sedan vandra vidare till nästa hjärna via onödigt babblande.

Vissa saker kanske inte ens hör hemma på andras tungor utan det är något som ska lösas mellan 2 parter? Att gå in på detaljer här på bloggen är inte min sak att göra. Men jag kan höja ett finger för mina medmänniskor! Visst är jag utsatt själv, det ska gudarna veta!! Jag har många vänner som berättar vad som sägs. Skvaller och dumheter är vardagsmat. Vissa har tydligen som hobby att försöka hitta ”fem fel” på Ulrica Ask Morling!!! Jääääsp! Detta är bara så tröttsamt! Men vet ni, skvallret runt mig är bara småpotatis jämfört med vad andra utsätter sina medmänniskor här på Gran Canaria för!! Jag är på så vis lyckligt lottad! Till er som medvetet försöker förstöra livet här på Gran Canaria för era landsmän från Sverige Ni borde skämmas!

Visa respekt!

I min värld så försöker man att vara snäll mot alla! Okej man kan ha delade meningar om vissa saker men helt ärligt! När det pågår terrorism, krig, svält, barnmisshandel, våldtäkter, hustrumisshandel, barngiftermål, könsstympning….. behöver jag fortsätta? Hur i helvete! Kan det vara så viktigt att snacka skit och förstöra för andra människor?  Jag kan helt ärligt säga att varken jag, Håkan eller de människor som berättat sina historier för mig gjort NÅGOT som skulle ens vara i närheten tillräcklig anledning till att bli behandlad på detta sätt!

Vi bor på en vacker ö, vi har sol nästan varje dag! Vi fryser i princip aldrig!! Så PLEASE!! Försök att ta vara på din dag och njut av livet. När du gör det så minskar du önskan att göra andra illa! Om man tar vara på sitt liv och mår bra så försvinner behovet av att försöka sänka andra människor! Varför är det så svårt att bara vara snäll? Varför är det så svårt att PRATA med varandra och lösa saker? Babbla med andra går bra men att prata och lösa ev missförstånd eller annat knas verkar svårt! 

Hur blir det nu då?

Ja, ska jag sluta blogga nu då? Ska jag sluta irritera folk med mina blogg inlägg? Världen kanske blir bättre utan mina inlägg? Så att vissa slipper se foton på mig och min familj? Kanske det är DET som är det snälla att göra i detta fall? Låta folk slippa läsa om vårt liv på Gran Canaria? Låta folk slippa läsa mina åsikter om saker och ting? Ni kan ju tänka er själva hur jag skulle kunna förändra vissa härliga människors liv genom att INTE synas! Ja, tankarna har varit många i mitt huvud! Inte för att jag går omkring och är ledsen på något vis, det är bara aningens besvärande! Ja som en envis mygga som aldrig slutar!! På den nivån är det! Men ni vet ju hur jobbigt det kan vara med myggor!!

Mentalt ”Myggspray”

MEN nu har jag skaffat ett mentalt ”myggspray” Och detta spray ska hjälpa mig att hålla ”myggorna” borta från min hjärna! 🙂 Haha! Ni fattar va? Jag kommer alltså INTE att sluta irritera er med min blogg! Det kommer dock inte att bli riktigt så många inlägg här på bloggen nu när jag har så mycket jobb! Men bloggandet fortsätter! Sorry ni som inte gillar mig!! 🙂 Jag kommer att fortsätta att tala om när jag upplever att något är fel och när jag upplever att jag eller andra blir felbehandlade!  Det är lite av mitt kall!

Jag kommer också att fortsätta att lägga upp bilder på min blogg när vi äter god mat och hänger på fina stränder mm Vi bor ju här och min förhoppning och mitt mål är att inspirera och glädja er som väljer att läsa denna blogg! För det är ju enkelt, det är ett val att läsa eller inte!! 🙂 Så babbla på om mig ni som har lust jag hör er inte längre och ni som envisas med att vara elak mot andra SLUTA med det!! Ska vi säga så? BRA! Då är vi överens!! TACK!

Så där, det var lite mer text från mig igen! Mycket allvar på min blogg nu ett tag! Men  i nästa inlägg på min blogg så är det dags för lite mysiga bilder och tips! Jag ska avsluta idag med att säga att det faktiskt är en minoritet av elaka människor här trots allt! De gör bara mycket väsen av sig men de är i min värld på tok för många! Men mina kramar går till er alla! Även till dig som läser och kanske känner igen dig i beskrivningen av de som beter sig illa! Jag skickar extra kärlek till dig för jag tror att du behöver det!

Ha en fin onsdag!

LOVE/U XOXO

12 thoughts on “Ska jag sluta skriva på min blogg?

 1. Bra att du inte slutar att blogga!!!!! Det är skrämmande hur en del människor kan bete sig och det känns som det blir värre. Gissar att de som pratar skit är sådana som inte mår så bra i själen och inte klarar av att se andra människor som ser ut att må bra och har ett bra liv. Det kan vara sådana som flyttat ner till fina gran Canaria och haft en dröm hur det skulle bli att bo där nere och sen vaknar upp att livet är i stort sett likadant som det de hade i Sverige och då blir de sjukt avundsjuka… Sedan tycker jag nog svenskar är bra duktiga att prata skit om andra, tyvärr. Så jag hoppas att du lyckas hålla myggorna borta och att du fortsätter att blogga vidare då jag tycker det är intressant att läsa om ert liv där nere på ön som jag alltid längtar till.

 2. Tack för att du fortsätter blogga! Längtar så tills vi kommer ner igen, under tiden är det mysigt att du delar med dig av ditt liv på ön och ger tips och information, vilket gör att jag längtar ändå mer. 😊💕

 3. Tycker du ska !!! Hacerse el sueco. Det spanska ordspråket som betyder att man låtsas att
  man inte förstår eller slår dövörat till. haha

 4. Tycker du ska !!! Hacerse el sueco. Det spanska ordspråket som betyder att man låtsas att
  man inte förstår eller slår dövörat till. haha

 5. Hej, varför skulle du sluta skriva? Inte tvingar du ju någon att läsa. Jag skriver också blogg men lägger inte upp dem på öns FB-sidor så slipper skitpratet. Är det där i ”lilla Stockholm” San Augustin ni får dras med de här otrevliga människorna? Verkligen tråkigt att det finns så mycket illamående på den här underbara ön. Men kör på du bara och ha det gott! CarolaWB

  • Hej där Carola!
   Jag tröttnar ibland på skitsnacket! Jag skulle vilja påstå eller rättare sagt jag tror att det är svenskar över lag som inte mår så bra som beter sig illa mot andra människor. Förmodligen gör de det oavsett vart på jordklotet de befinner sig! På Gran Canaria forumen tror jag dessutom att en del kanske inte ens vart på GC och sitter och fryser och är avundsjuka på oss som bor i värmen!

   Mina trogna läsare vill gärna att jag ska dela på dessa forum så jag gör väl det ett tag till! Nu har jag pga ytterligare svek återigen tagit en blogg paus men jag ska försöka hitta motivationen att skriva igen….

   Tack för att du bryr dig! Kramar å ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.