post

Ta hand om dig!

God morgon kamrater!

Hoppas att allt är bra med dig så här på onsdag morgon! Här är allt toppen! Solen skiner och ska ta några vilodagar från jobb (eller lite kanske det måste bli 😉 ) Och bara ta hand om mig själv. Jag behöver vila, vara i solen och få D-vitamin och jag behöver även röra på mig så det får bli en långprommis med Imon senare.

Detta med att ta hand om sig själv är väldigt viktigt anser jag, även om jag tyvärr inte alltid gör det! Vi känner väl alla igen oss i det? När tiden inte räcker till eller rättare sagt vi fel prioriterar! Det som jag ändå har blivit bättre på det är att köpa bättre hudvårdsprodukter mm till mig själv. Jag köper inte längre vad som helst utan jag vill ha ekologiskt och ej testat på djur.

När det kommer till huden så kan an ju fråga sig om det är hälsosamt att smörja in den med diverse kemiska produkter, det går ju rakt in i vår kropp! Gifter som vår kropp ska hantera! Man har ju också sett i forskning nu att människor får hudcancer av solskyddskrämer!! Bara en så sak! När ni ska smörja in era barn om ni tex ska åka hit till Gran Canaria skaffa ekologiskt solskydd!!!

Här finns det ett mycket bra alternativ till nivea! Lite dyrare men hey! Vi vill väl inte smörja in våra barn och bebisar med vad som helst?

Nu ska jag äta lite frulle som idag blir en bärsmothie utan socker såklart! Liten sallad på grape och avocado tycker jag är supergott! Efter det så blir det solstolen en liten stund innan jag kickar igång denna dag på allvar!

Nu önskar jag dig en härlig dag! Ta hand om dig!

Vi ses när vi ses!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.