post

Uppdatering från det nya gettot i San Agustin!

Hej min sköna böna!

Jag vet att jag är aningens ur bloggrutinerna här just nu men håll ut! snart är jag tillbaka!! Det är mycket som händer här just nu, en del tråkiga saker men det ska jag inte gå in på. Det är bara små tråkiga människor som inte ska få mer plats i mitt liv nu! Jag pratar hellre om roliga saker och lyfter fram alla mina fina vänner, samarbetspartners mfl ni vet vilka ni är och jag älskar er!

Just nu så har jag ju även min son Anton här med flickvän så det är jag jätteglad för! Igår så träffade jag ytterligare en fantastisk människa, en bloggläsare men nu också en inredningskund! En mycket fin lägenhet i Las Palmas skall inredas. 11 våningen och med en utsikt to die for! WOW! Helt nyrenoverad och det kändes så fräscht att kliva in i deras hem. Det känns verkligen ärofyllt att få detta uppdrag! Jag älskar verkligen inredning! Men det har ni väl gissat redan tänker jag! Något mer som ni redan har gissat det är att det verkar som att vi bor i det nya gettot i San Agustin!! Haha!

Uppdatering från det nya gettot i San Agustin!

Ja, jo jag sa visst att jag inte skulle prata om negativa saker! Men det är så många som hört av sig, som kommer fram och frågar hur det går! Så här kommer det en uppdatering från gettot! Pool gettot! Ja, jag skrev ju sist att kanske kanske det hade skett en förändring! Hahaha! Vilket skämt! Jag har kollat upp hur det går till på flera andra ställen som har pool. Jo då, det brukar rengöras ordentligt både runt pooler, i pooler och solstolar VARJE dag! Säkert inte varje dag på alla ställen men där jag kollat.

Hit kom ju snubben typ varje dag tidigare och sviskade runt lite med en Bob Marley peruk! Ja ni vet, ni har ju sett hur ”FINT” det ser ut direkt efter! NOT! Nu kommer han ännu mer sällan! Vissa dagar så ställer han bara upp solstolarna. Någon har visst talat om för honom i alla fall att jag klagat. För när jag kom hem häromdagen efter en promenad så kastade han fram en gammal ph mätare och skakade den demonstrativt så att jag skulle se! Den har han då rakt aldrig använt tidigare under de 2 år vi bott här. 

Summering från pool gettot

Ja att jag har klagat det har ju helt klart gått fram! MEN tyvärr! Förbättring lyser med sin frånvaro. Denna man som inte bara gör ett otroligt dåligt jobb utan även kallar mig för Puta ( googla på den , inte trevligt alls) Får alltså uppenbarligen fortsätta att slösa med föreningens pengar. Visst verkar det logiskt? Trots att jag påtalat detta i 1 1/2 år så struntar man i att vi faktiskt är hyresgäster som vill bada! Där det faktiskt i hyran ingår en summa som går till att betala honom som gör ”jobbet”! Absurt! Nu när Anton och Johanna kom hit så fick jag skämmas för hur det ser ut!!

Tyvärr så var det stängt på Leroy Merlin igår när jag åkte förbi annars hade jag gått in och köpt en ny sticka. För att mäta hur hälsosam eller inte denna pool är! Ok, det är ju inte direkt det finaste området i San Agustin om jag säger så men om någon får betalt så kan man kanske förvänta sig att denne håller rent i alla fall! Så här ser det ut hos oss i vår pool! Rena gettot alltså om du frågar mig! Detta är nya bilder! 

Så här rena och fina är våra solstolar VARJE dag! Även samma dag som han varit här och ”städat”

Vill du gå barfota på detta?

Här ser man tydligt att vederbörande fullkomligt struntar i att flytta på sängarna när han svabbar!

Ni ser luckan? Skimmerlucka heter det visst! Även detta har jag påtalat att vattnet måste gå upp dit så att skräp kan åka in här. Sedan så rensar man detta via luckan ovanför! Man behöver inte bara hjärnkirurg för att fatta detta!

Ja herregud! Jag har kontaktat hyresvärden och han vill ha bilder och info på Whatsup så det kommer han att få! Vi kommer att gå till grunden med detta! Vi vill kunna använda poolen och låta Leon ha roligt med sina vänner!  Det är också väldigt pinsamt när man tar hit vänner som ser detta och rynkar på näsan!! 

Lite mer getto bilder!

Som om det inte var nog med getto ute nu är det det inne också! Vi har haft stopp i avloppet som ni vet och idag så var dom här igen. Borrade upp ett stort hål i väggen för att dom trodde att det satt ett rör där! Nitlott! så efter en hel dag här så konstaterades det att nä, köket måste nog rivas! (Jippie tänkte jag) MEN vi har byggdamm överallt! OCH de ha dragit ett fint avloppsrör till utsidan! Här är vårt kök!

Fint va?

Och här kommer lilla avloppsröret! Detta ska sitta tills allt är löst!

Tjohooo det är så kul här på ”grädhyllan” haha!

Nu ska jag umgås med Anton & Johanna

Ha en fin kväll!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Uppdatering från det nya gettot i San Agustin!

  1. Så tråkigt och jag förstår din frustration. Hoppas det snart löser sig så ni kan njuta av det som ingår i boendet. Du vill ju ha ett nytt kök men inte så här. Så tråkigt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.