post

Välkommen till vår terass på Gran Canaria!

God morgon mina hjärtan!

Måndag igen va! Härligt! Jag sitter på vår terass just nu och skriver till er!!

Vi ,familjen Ask Morling har en fantastisk vecka framför oss, dels så kommer våra fina vänner Kajsa och Stefan hit på besök och ska bo hemma hos oss. Ni vet dom gulliga människorna som adopterade Imon! Vi ser verkligen fram emot detta besök, det ska bli så kul att hänga med dom den här veckan!  Och höra lite om hur Imon har det och så. Vi har givetvis följt honom på FB och sett bilder men det blir roligt att få höra dem berätta! Ja vi har en massa annat att prata om också såklart! Och bara umgås, äta och dricka gott i goda vänners lag är gott nog.

Kajsa och Stefan har bott här på Gran Canaria en hel del och vi har faktiskt blivit kompisar tack vare bloggen! Nu har vi inte setts på ett tag tyvärr men vi ska nog komma ikapp och med stor sannolikhet så blir det terass häng några kvällar med mat och prat! Det är på vår terass som vi typ bor nu förtiden! Haha! Här äter vi frukost, lunch och middag och bara hänger här under sena kvällar i den sköna sommarvärmen. Under helgen så har vi haft vänner över på grill både fredag och lördag och det är såå mysigt att sitta på vår terass speciellt på kvällen och natten när man tänder en massa ljus. Och det är i princip myggfritt!

Välkommen till vår terass på Gran Canaria!

Vaknade ganska tidigt och har suttit och kollat nätet andra bloggar mm men sedan så kom min kära man upp och bjöd på en kopp kaffe så den njöt jag av på vår fina (tycker vi i alla fall)  terass! Vi ha en stor bouganvilla som har vuxit sig vild med tillåtelse från oss då vi vill ha den som ett tak. Jag började med att sätta ett lite tak över den upphöjda delen och sedan så är tanken att grenarna ska växa runt våran paviljong. Jag knyter upp grenarna att eftersom dom växer!

Duken  och korgarna kommer från ZARA home, lyktor från Affari och kuddarna från Ali express tror jag!

Jag älskar timjan och att ha det direkt på bordet och plocka till maten är mysigt!

Min favorit kopp är köpt i Arvika i Vämland

Här under är det så mysigt att sitta och läsa en bok! Jag gillar INTE dessa stolar rent estetiskt men de är sköna att sitta i och just nu har vi inget annat så det får duga!! Ser ni att jag gillar fågelburar? Haha! De som hänger är köpta på Oscar & Clothilde!! Den som står på hyllan kommer från Affari

Mr.H & Fru Ask Morling ska börja träna igen!

Ja det andra roliga som kommer att hända denna vecka är det faktum att vi ska köra igång med träningen igen jag och Mr.H!!! Vi kör alltså i gång på Beach Gym här i San Agustin och målet är att träna 4 ggr i veckan. Just nu så har ju jag världens värk i min vänstra arm då jag ramlade i lördags!! Jag har fått en blod-utgjutelse i överarmen och kan knappt lyfta armen så vi får väl se hur detta går helt enkelt!

Jag hade tänkt börja i morgon med ett armpass..hm..får nog köra högerarm bara då skulle jag tro! Aja jag får göra det bästa av det hela!! Det viktigaste det är att vi faktiskt tar tag i det nu! Man måste röra på sig alltså! Speciellt nu när man tillhör skaran som kallar sig medelåldern, det går inte att bara sitta här och leva på gamla meriter sååå nu får ni vara med ock peppa oss! Och varför inte hänga på och träna du med om du är här på Gran Canaria? Det är perfekt att köra något pass även på semestern!

 Nu käraste så ska jag äta lite frukost!

Ha en underbar dag så ses vi snart igen!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.