post

Vi gör en utflykt i bergen – Gran Canaria

Hej finaste bloggis!

Så länge som man har hövve öpp å föttera ner så löser sig det mesta! Jag har fullt upp med inredningskursen som ni vet och det är så måna som har anmält sitt intresse! Mycket ska falla på plats men det löser sig nu bit för bit! Det ska bli såå roligt att få dela med mig av min erfarenhet och mina kunskaper till alla er som gillar inredning. Alla ni som vet hur ni vill ha det hemma men inte får till det! Alla ni som vill gå vidare och kanske jobba med detta så småningom. Denna kurs är en grundkurs i inredning och homestaging. Jag har satt i hop en kurs som passar för alla och med ett pris som funkar med varje plånbok! Så anmäl dig du med om du vill lära dig mer! Du kan klicka på rutan till höger och då kommer du till FB sidan där du anmäler dig! Men nu nog om detta! Idag i dagens avsnitt av Ask Morings Living on Gran Canria så ska ni få följa med på en tur i bergen – där folk bor i grottor!

Ask Morlings Living on Gran Canaria!

Ja nu är det faktiskt dags för avsnitt 5 redan! Oj vad tiden går!! Min tanke var att jag skulle starta upp och vlogga också ( blogg som man spelar in på video) Jag började men ja, detta med teknik mm, ja jag lär mig men det tar lite tid om jag säger så!! Hahaha! en börjer te å bli littö gammel! Men jag jobbar även på detta så klart! Men tills dess så blir det bara familjeavsnitten! Här kommer avsnitt 5! Vi gör ett besök upp till bergen.

Vill du gå direkt till vår YouTubekanal så klickar du HÄR

Där ligger alla avsnitten så att du som missat kan kolla in alla om du har lust! Prenumerera gärna också!

Vi hoppas att ni gillar oss och våra filmer!

Idag är det jobbdag för min del, jag ska åka till Las Palmas och hjälpa en kvinna att inreda hennes hem! Ska bli jättekul! Håkan ska också jobba med något helt annat inte långt från dit jag ska. Min son Anton med sambo kom hit i går så det blev ett kärt återseende! Dom ska roa sig själva idag med Leon men vi har gott om tid att ses för dom stannar i 2 veckor! Men nu är det dags för mig att ta en kopp kaffe till!

Ha det gott idag så ses vi snart igen!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.