ULRICA -TVPROGRAM, VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Restaurangtips och mer filmer med mig!!

Hej söta ni!

Vilken härlig dag i solen som jag går miste om idag! Halsen värker fortfarande! 🙁 Får nog gå till doktorn om jag inte är bättre i morgon!! Kroppen är ju totalt nerbruten nu efter månader med baciller i kroppen!! Jag är dock väldigt stolt över mig själv och hur jag nu lyckats hålla mitt nyårslöfte i snart 3 veckor!! Och jag måste faktiskt Ge Åza Brennander ett stort TACK för att hon delade med sig av sin tradition där hon väljer ett värdeord som man ska ha med sig resten av året. Jag valde ju FÖRÄNDRING och det ordet har hjälpt mig otroligt mycket när jag har känt misströstan inför min numer stränga kosthållning! Jag påminner mig själv om att jag har bestämt mig för förändring och då kan jag inte falla dit för en ynka liten dum tanke i min hjärna!! Jag står emot helt enkelt och jag har upptäckt att det faktiskt inte är så svårt!! Som när vi var på den fina italienska restaurangen häromdagen! INGA problem ALLS!!! Till förrätt så åt vi Vitello Tonato en underbar anrättning med kokt kalv och en tonfisksås med kapris. Mums!! Och till varmrätt så åt jag oxfilé med pepparsås och stekta grönsaker!! Resten åt klyftpotatis med rosmarin men jag saknade faktiskt inget på min tallrik! Jag fotade maten men av någon anledning så försvann bilderna!! Verkar som om ALLT ska krångla nu!! Har i alla fall fått ordning på bloggen så det ska fungera med bilder nu! Så här kommer den bild från restaurangen och namnet på restaurangen ser ni!

Jag kan verkligen rekommendera denna restaurang!! Inte billigt men sååå gott!!! Och vällagad äkta italiensk mat 🙂

Mer tv med mig

Det var många som gillade tv-avsnitten som jag visat er så jag kollade efter lite mer! Jag ju även medverkat i reklamfilm! Vi börjar med en film som vi gjorde 2009 då vi var och kollade in FORMEX mässan (Inrednings-mässa)

Tjohoo! Det som är ”roligt” är att se hur jag förändras från år till år både frisyrer och vikten!! Jag går upp i vikt VARJE gång jag äter ”som vanliga människor” dvs mat inkluderat pasta, bröd och annat socker! Tänkvärt och jag framstår ju som ganska korkad inser jag nu att jag trots vetskap om detta hela tiden trillar dit igen!! MORR! MEN inte denna gång! Nu är det BRA!!! FÖRÄNDRING var det!!! Nästa film är från en mässa som jag deltog i några år senare och då berättar jag lite om varför man ska anlita en inredare!! Ännu en frisyr!! Hehe!

Och mer värmlädska såklart!!

Nu ska jag fixa till mig lite för vi är bjudna på kalas hos våra grannar kl 15!!

Vi ses lite senare! Jag har fler filmer på G!

LOVE/U XOXO

1 reaktion på ”Restaurangtips och mer filmer med mig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.